Axoria

Axoria

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Palaamme ajassa taaksepäin. Maaliskuinen viikonloppu vietettiin joukkueyön merkeissä. Kivaa!



Tortilloja, sambaa, piilosta, ystäväkirja-haastatteluja ja ihanaa yhdessä oloa:
Eräänä maaliskuun viikonloppuna ennen kisakauden alkua, olimme koko joukkue yökylässä Lotan kotona. Yhteinen iltamme alkoi ihanasti herkutellen tortilloja. Jokainen tyttö kokosi mieleisensä tortillan ja huuhtoi sen alas colalla tai jaffalla. Vatsaa täytettiin tortillojen lisäksi taco-lastuilla ja herkullisella dipillä. Jälkiruoaksi oli tarjolla maltillinen määrä irtokarkkeja ;)
Vatsat pullollaan järjesteltiin kaikille tytöille omat maakuupaikat siskonpeti-tyyliin Lotan jumppahuoneen lattialle. Valmistelujen jälkeen Hanne ja Tiiu haastattelivat jokaista tyttöä ystäväkirjan tapaan. Näistä haastatteluista saatte lukea tarkemmin myöhemmin.
Ilta jatkui leikkien ja saunoen. 
Kellon lähennellessä puolta yötä, rauhoittui jokainen tyttö omalle paikalleen “siskonpedissä”. Muutamat nukahtivat pian valomerkin jälkeen, mutta osalla jatkui Sambaaminen takkahuoneessa. Pikaisen tanssin jälkeen myös loput tytöistä tavoittivat höyhensaaret. 

Lotan koira Bolt vahti tarkasti tyttöjen unta. Palkaksi Bolt oli yön aikana napannut muutaman irtokarkin, jotka tytöiltä oli jäänyt. Suuremmalta vahingolta onneksi vältyttiin. Ja Bolt oli aamulla hyvässä kunnossa herättelemässä tyttöjä uuteen päivään. Mutama kierros piilosta ja sitten olikin aika suunnata kotia kohti. Kaikki tytöt näyttivät nauttivan jokaisesta hetkestä! Ja kotia kohti, nauttimaan aurinkoisesta Naistenpäivästä!Erityiskiitos tapahtuman järjestäjälle ja kotinsa lainaksi antaneelle Hannelle <3 Tämä oli loistojuttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti