Axoria

Axoria

maanantai 15. joulukuuta 2014

Pikkujoulutunnelmia


Axorian tytöt ja äidit kokoontuivat yhteisiin pikkujouluihin Elsalle viime viikon lauantaina. Yhteistuumin saatiin pöytä koreaksi ja Minna oli loihtinut tupaan ihanan joulutunnelman. Tytöt riensivät pian herkuttelun jälkeen yläkertaan Elsan valtakuntaan, mutta terassilta kuuluva koputus kutsui tytöt pikaisesti takaisin. Kuka siellä mahtaa kolkutella??
 
Kylään tupsahti joulumuori, joka kertoi että joulupukki itse ei ehtinyt paikalle. Taisi olla kiirehommissa. Muorilla oli mukanaan suuri lahjasäkki, mutta säkki ei auennut ennen kuin tytöt (ja äidit) lurauttivat laulun. "Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella.."

Lopulta, kolmen joululaulun jälkeen, muori heltyi jakamaan joululahjat tytöille ja äideille. Vaikea sanoa, kummat olivat enemmän jännittyneitä paketteja avatessaan. Sekä tytöt että äidit laskivat yhteen ääneen än-yy-tee-nyt ja avasivat paketit yhtä aikaa :)

Tytöt saivat muorilta suloiset pussit, joissa vaikkapa tossut kulkevat kätevästi treenikassissa. Äitien paketeista paljastui ihanat huivit. Kiitos joulumuori!!!

Pikkujoulujen jälkeen oli aika valmistautua Erän joulunäytökseen. Sunnuntaina saatiin ihailla lähes kaikkien Erän voimistelijoiden ihanista esityksistä Mosahallissa. Delfiinit loiskahtivat lavalle viimeistä kertaa kahdessa näytöksessä, ja ohjelma oli aina vaan yhtä ihana! Joulunäytöksen "huipentumana" matolle astelivat myös Gymnaestrada-joukkueen varttuneemmat voimistelijat - mukana oli myös pari Axoria-äitiä :)

Joulunäytöksen jälkeen tytöt intoutuivat hulluttelemaan ja juhlistamaan vielä kerran kauden mitalisaavutuksiaan.

Kuva: Hanne Alvesalo

Syyskausi on nyt virallisesti ohi, mutta ennen joululomaa tytöt harjoittelevat vielä tulevan kauden ohjelmaa. Keskiviikon treenien jälkeen alkaa hyvin ansaittu joululoma. Kiitos delfiinitytöt ihanista elämyksistä syyskauden aikana.


Kuvat: Kari Nurminen

Tunnelmallista joulun odotusta kaikille Axoria-faneille ja blogin seuraajille!
 

1 kommentti: