Axoria

Axoria

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Hyviä hetkiä Aluekisoissa

Tytöt olivat virittäytyneet kisatunnelmaan hyvällä fiiliksellä, ja kisaan lähdettiin hakemaan hyvää suoritusta ja nostamaan pisteitä. Aurinkoinen kisapäivä tarjosikin upeita hetkiä niin faneille kuin tytöillekin.
Ohjelmaan oli tehty pieniä muutoksia, jotka eivät ehkä olleet ehtineet vielä hioutua, mutta suoritus oli tarkka ja siisti.

Joukkue pystyi nostamaan sekä teknisiä (5.40) että taiteellisia (3.0) pisteitään roimasti muutaman viikon takaisesta. Suorituspisteet (6.767) jäivät kuitenkin harmittavan alas. Yhteispisteet 15.167 ovat kuitenkin tämän joukkueen toistaiseksi korkein pistesaalis, joten siihen voidaan olla tosi tyytyväisiä.
Kisan taso oli tosi korkea, ja voiton vei tällä kertaa Prennut ihan pienenpienellä erolla seuraavaksi sijoittuneeseen Team Indiumeihin. Axorian pisteet riittivät kisan kymmenenteen sijaan. Kaikki Aluekisojen tulokset ovat nähtävillä Kisapalvelussa.
Tästä lähdetään taas hiomaan ohjelmaa. Nousujohteinen kausi on antanut kaikille hyvää itseluottamusta, ja joukkuehenki on korkealla.

Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue. A - xo - ria!!

Kisakuvat otti Petri Vilhunen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti