Axoria

Axoria

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kiitos tästä kaudesta ja hyvää kesää!


Tänään pidettiin tämän kauden viimeiset treenit. Ihan viimeiseen asti treenattiin hyvällä fiiliksellä, mutta viimeisen ryhmähalin aikana taisi sitten muutama kyynel vierähtää..

Tämä kausi on ollut täynnä mahtavia hetkiä - niin treeneissä, kisoissa kuin vapaa-ajallakin. Onnistumisia on ollut tosi paljon ja joukkuehenki on tiivistynyt ja parantunut entisestään.
Iso kiitos Veeralle ja Merille, maailman ihanimmille valkuille <3


Kevätkausi huipentui Tampereen SM-kisoihin. Vaikka tavoite ei ihan täyttynytkään, niin me voidaan olla tosi tyytyväisiä tähän kauteen, treenaamiseen ja omiin kisasuorituksiin. Huippukauden päätteeksi käytiin testaamassa Pitäjänmäen Rush-tramppapuisto, jossa hypittiin vähän seinillekin :)  


Kesäkuun alussa leireiltiin Kisakallion rinkileirillä yhdessä muiden 12-14-sarjan SM-joukkueiden kanssa. Terkkuja leirikavereille! Leiriä varten kaivettiin taas vanteet esiin ja niillä treenaamista jatkettiin omissa kesätreeneissä. Niitä lennätettiin sekä sisällä että ulkona, ja Hiidenkiven puiston lenkkipolkuja kulutettiin ahkerasti parin viikon ajan.

Nyt on aika vähän levätä ja nauttia kesästä - kunhan se nyt vaan toden teolla alkaisi. Elokuussa sitten taas jatketaan samalla porukalla ja toivotetaan Venla tervetulleeksi takaisin Axoriaan! Veeralle toivotamme onnea opiskeluihin. Meille tulee sinua ikävä.


Ihanaa kesää kaikille! Ja kiitos kannustusjoukoille, perheille, kavereille ja kaikille loistotyypeille joiden kanssa ollaan saatu olla yhdessä tämänkin kauden aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti