Axoria

Axoria

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Yhteistyöjoukkueen aloitus - Valmentajan terveiset

Tiivistä harjoittelua ja iloa treenisalilla!

Joulukuun alussa päätettiin uuden yhteistyöjoukkueen muodostamisesta SC Vantaan ja Tapanilan Erän kesken. Nyt tammikuun puolivälin jälkeen tytöt ovat kuin olisivat aina tunteneet toisensa. Tosin se vaikutelma tuli jo ensimmäisissä treeneissä; siihen malliin tytöt touhusivat ennen harjoitusten alkua. Ai että olisiko pitänyt vetää "tutustumisleikki"..? No, leikit tietysti ovat kivoja, mutta tutustumiset tytöt olivat hoitaneet jo ajat sitten ennen kuin me valmentajat edes kunnolla tajusimme, että nyt ollaan yhdessä :)

Kevätkausi etenee vauhdikkaasti treenaten ja uutta kilpaohjelmaa rakentaen. Palikat ovat nyt paikoillaan, mutta hienosäätöä ohjelma toki vaatii. Notkeiden ja taitavien tyttöjen kanssa on ilo tehdä töitä ja ahkerat tytöt ovatkin näyttäneet heti, että harjoittelu maistuu!

Tytöt treenaavat yhtenä joukkueena ja kahtena kokokoonpanona. Yhteensä 18 urheilijaa tähtää kevään 12-14-vuotiaiden SM-sarjan kilpailuihin. Mukana menossa ovat ihanat, tsemppaavat vanhemmat ja taitava valmennustiimi kanssani jakamassa tulevat haasteet.

Kevään ensimmäinen kilpailu on OVO Cup 14.3. Tsemppiä kaikille kilpatovereille!
Kuvassa tytöt täyttävät pientä kotitreenivihkoa.
Siihen kirjataan aina jokin pieni ylimääräinen kotitehtävä,
joka pitää muistaa treenata seuraavaan harjoitukseen mennessä.

terveisin Leena

1 kommentti:

  1. Mahtavaa !
    Paljon treeni-iloa ihanille tytöille ja koko tiimille.

    VastaaPoista