Axoria

Axoria

torstai 5. helmikuuta 2015

Miss Valentine -katselmus Simonkylässä

Simonkylän koululla järjestettiin Miss Valentine -kisakatselmus torstaina 5.2. Mukana harkkakisoissa oli mm. Elite Alexa, ja Elite Pre junnujen tytöt pääsivät näkemään suoritukset aitiopaikalta omien treeniensä lomassa. Harkkakierroksen aikana tytöt venyttelivät, ja kisasuoritukset katsottiin eturivistä. Hyvä Elite Alexa!!!
Tästä se kisajännitys alkaa. Elite Alexan joukkue valmistautuu jo helmikuun Miss Valentine -kisoihin, jotka järjestetään Virossa Tartossa hiihtolomalla 20.-22.2.
Tyttöjen kampausmuotia kevättalvella 2015 :)
Elite Alexan puvut jäävät vielä suurelta yleisöltä salaisuudeksi, sillä ne ovat vielä viimeistelyä vailla.

Kisakatselmuksen lomassa tytöt ehtivät toki treenatakin.
Ja kun kisakatselmus oli ohi ja kilpailijat palkittu, prennut pääsivät matolle. Matolla piipahti myös salainen ihailija, joka lahjoitti kaikille tytöille Haltin pinkit pannat. Niistä tuli saman tien osa virallista treeniasua :)
Nyt pysyy pää lämpimänä pakkaskeleilläkin, jos pipo ei näytä hyvältä nutturan kanssa. Eikä huolta: tänään sairaana olleet tytöt saavat omansa seuraavissa treeneissä.

Ensi viikon perjantaina järjestetään Elite-kisakatselmus. Tervetuloa Erälle Monariin perjantaina 13.2. klo 17.30-19.00! Kisaohjelmansa esittävät Elite Pre junnujen lisäksi Elite, Elite Jr, Elite Alexa ja Elite Electra. Katselmukseen on vapaa pääsy ja tapahtuman aikana palvelee prennujen järjestämä puffetti. Nähdään Tapanilan Urheilukeskuksessa ensi viikolla!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti