Axoria

Axoria

lauantai 7. helmikuuta 2015

Uudet kapteenit valittu!

Tytöt ovat tällä viikolla valinneet joukostaan uudet kapteenit. Kapteeninvalinta suoritettiin tälläkin kertaa suljetulla lippuäänestyksellä, josta tulikin kovin tasainen. Ääniä sai moni tyttö, mikä kertoo hyvästä yhteishengestä. Kaikki olisivat varmasti sopivia toimimaan joukkueen kapteenina. Parin äänestyskierroksen jälkeen valinta oli selvillä: Alina äänestettiin kapteeniksi ja varakapteenin tehtäviä valittiin hoitamaan Alma. Onnea molemmille tytöille!!

Kapteenien tehtävänä on hyvän joukkuehengen edistäminen ja ylläpitäminen, tyttöjen äänitorvena toimiminen sekä mahdolliset edustustehtävät esim. kilpailuissa. Alina toimii luonnolliseti myös oman kokoonpanonsa (Elite Pre Jr) kapteenina ja Alma puolestaan toisen kokoonpanon (Elite Pre Jr 02) kapteenina.
Alina (kuvassa vasemmalla) ja Alma (oikealla) asettuivat kuvaan kesken kotisalileirin lauantaina 7.2. Tytöt ovat innoissaan uusista vastuutehtävistään ja kiittävät joukkuekavereita luottamuksesta! Tsemppiä treeneihin kaikille ihanille tytöille <3

1 kommentti: