Axoria

Axoria

maanantai 27. lokakuuta 2014

Cailap Cup ja Kolmen lajin kilpailut 25.-26.10. - Valmentajan terveiset

Joukkuevoimistelun syksyn kisakausi alkoi viime viikonloppuna Turussa ja Tampereella. Axorian tytöt olivat odottaneet innolla viikonloppua ja treeneissä oli ahkeroitu, hiottu ja toistettu. Haettu omaa parasta suoritusta, ilmaisua ja eläytymistä. Innokkuus ja tekemisen ja näyttämisen halu on paistanut koko joukosta. Menneenä viikonloppuna saimmekin sitten nauttia työn tuloksista. Reippaat tytöt saavuttivat Turussa ykköskategorian ja Tampereella kakkoskategorian. 
Ekan päivän ahkerointi lienee hieman väsyttänyt tyttöjä, mutta siitä huolimatta hieno kauden avaus, hyvä tytöt! Seuraaviin koitoksiin lähdemme tekemään, jos mahdollista, vieläkin yhdenaikaisempaa suoritusta sekä hiomme vielä liikkeiden lopetuksia ja ilmaisua. Myös erilaisia dynamiikan vaihteluita pyrimme vielä tuomaan enemmän esille.
Kisoja piisaakin vielä neljä kappaletta: seuraavana on vuorossa Kerava Cup, jossa Delfiinit taituroivat tulevana viikonloppuna 2.11. Sitten tulevat Aluekisat (Kisahallilla) ja Espoo Cup (Tapiolassa), ja viimein kauden huipennus Valkeakosken SM-kisat!

Tästä on hieno lähteä jatkamaan kilpakautta mahtavan kivojen tyttöjen ja valkkutiimin kanssa!
Turussa sijoitus oli 1.-7./46
Tampereella sijoitus oli 4.-7./24


terveisin Leena

4 kommenttia:

  1. Hieno kaudenavaus Axoria! Loistotulokset molemmilta päiviltä! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Onnea ihanille Delfiini-tytöille ja tiimille.
    Mahtava viikonloppu !
    Menestyksekästä kautta.

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon. Tervetuloa kannustamaan Keravalle 2.11. ja muihinkin kisoihin kauden aikana!

    VastaaPoista