Axoria

Axoria

lauantai 25. lokakuuta 2014

Kisakauden upea avaus - delfiinitytöille kategoria 1

Kisakausi avattiin vihdoin - ja millainen avaus siitä tulikaan!? Axorian delfiinitytöt loiskauttivat kisamatolle Turun Cailap Cupissa, ja suoritus palkittiin kategorialla 1. Kannustusjoukot repesivät ilonkiljahduksiin - ONNEA TYTÖT!
Kisapäivä alkoi tosi aikaisin Erän parkkipaikalta, jonne kokoonnuttiin yhdessä Axoria junior -joukkueen kanssa jo kukonlaulun aikaan klo 6.30. Matka kohti Turkua sujui leppoisasti, vaikka kyllä se kisakuume taisi vaivata niin tyttöjä kuin huoltajiakin. Perillä Kupittaan urheiluhallissa tehtiin hyvä harkkasuoritus ja keskityttiin itse kisasuoritukseen hyvän yhteishengen voimalla. Hanne ja Jansku hoitivat meikkauksen, kampauksia tehtiin yhteisvoimin. Välillä tankattiin, kunnes oli aika ryhtyä tositoimiin..  
 
 
 
 
Kisat avattiin marssilla, ja Tapanilan Erän kylttiä kantoi joukkueen kapteeni Ira.

Erän joukkueista mukana olivat tänään Axoria, Axoria junior ja Elite Alexa junior. Kaikki joukkueet suoriutuivat aivan loistavasti. Elite Alexa junnut palkittiin kategorialla 2 ja Axoria junnut sijoittuivat kategoriaan 4. Onnea molemmille joukkueille, aivan mahtava suoritus kauden ekoissa kisoissa!!

Itse kisasuoritus meni tytöiltä ihan nappiin. Ohjelma näytti ihanalta, ja puvut säihkyivät upeasti. Palkintojenjaossa nähtiin onnellisia hymyjä ja tyytyväisiä valmentajia. Turussa palkittiin seitsemän ykköskategoriaan sijoittunutta joukkuetta, onnea myös kilpakumppaneille.




Tästä on hienoa lähteä jatkamaan kautta - itse asiassa heti huomenna, kun delfiinit kisaavat Tampereella kolmen lajin kisoissa. Onnea matkaan <3



Lisää kisakuvia on tulossa myöhemmin. Nyt on hetki aikaa fiilistellä tätä loistavaa tulosta!


2 kommenttia:

  1. Hyvä Axoria! Onnittelut ykkösestä ja mitalista! Ihana ohjelma, musiikki ja puvut!

    VastaaPoista