Axoria

Axoria

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

OVO Cup 2015 - ensiesiintyminen SM-sarjassa

Lauantaina 14.3. kisattiin Tapiolassa kansainvälinen OVO Cup. Kilpailuihin osallistui noin 60 joukkuetta neljässä eri kilpailusarjassa. Suomalaisten kilpailijoiden lisäksi joukkueita oli mukana Virosta, Venäjältä, Valkovenäjältä ja Tanskasta.

Prennuille kisa oli ensimmäinen 12-14-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa. Kisapäivä alkoi jo varhain aamulla lämmittelyllä ja harkkasuorituksella.
Ensimmäisenä kokoonpanoista harkkamatolle pääsi Elite Pre Jr.
Sen jälkeen oli Elite Pre Jr 02:n vuoro.
Harkkasuorituksen jälkeen alkoi huoltojoukkojen työvuoro. Upeat kisameikit ovat jälleen Hannen käsialaa. Huoltojoukoissa toimii taitava tiimi, sillä 18 tytön meikkaus ja hiuskoristeiden laitto vaatii sekä aikaa että hermoja. Työn jälki on upeaa!!

* hyvä yhteishenki

Kisa alkoi 10-12-vuotiaden sarjalla sekä junioreiden alkukilpailulla. 10-12-sarjassa Elite Alexa ja Elite Kids suoriutuivat omasta urakastaan hienosti. Molemmat joukkueet palkittiin pisteillä 15,80 joka riitti jaettuun kolmanteen sijaan. Onnea tytöt <3
10-12-vuotiaiden sarjan voitti Pakilan voimistelijoiden Gloria Astra, toiseksi sijoittui SC Roxett Venäjältä. Kisan tulokset ovat nähtävillä OVO Cupin tulossivuilla. Sijoitukset ja pisteet löytyvät täältä.
Tauon jälkeen oli 12-14-vuotiaiden SM-sarjan vuoro. Kisamatolla kokoonpanoista ensimmäisenä oli Elite Pre Jr. Suoritus palkittiin pistein 15,50.
Pisteet jakautuivat seuraavasti: tekninen 5,00 / taiteellinen 2,93 / suoritus 7,57. Hienoa tytöt!

12-14-vuotiaiden sarjan kanssa samanaikaisesti käytiin myös senioreiden kilpailu sekä junioreiden finaali. Tytöt kannustivat tietenkin myös Eliteä!
Eliten kisasuoritukset palkittiin yhteispistein 34,00 joka oikeutti kisassa hopealle. Onnea Elite <3 Junioreiden tulokset ovat katsottavissa täällä.
Elite Pre Jr 02:n kokoonpano pääsi kisamatolle kisan loppupuolella. Tytöt saavuttivat pisteet 13,70.
Pisteet jakautuivat näin: tekninen 4,27 / taiteellinen 2,20 / suoritus 7,23. Kaikki tulokset 12-14-vuotiaiden sarjassa löytyvät täältä. Voittajaksi sarjassa selviytyi Pakilan voimistelijoiden Gloria Nova. Onnea voittajille!! Kisan kaikki tulokset ovat siis OVO:n kisasivuilla.

Näin alkoi tyttöjen matka SM-sarjassa. Tänään jatketaan treenejä ja seuraavat kisat ovat ensi viikon lauantaina Mäntsälässä, jossa kisataan Mustan Kissan Cup. Eilen nähtiin hienoja suorituksia, tästä on hienoa lähteä eteenpäin kohti uusia kisoja ja haasteita. Katseet kohti tulevaa :)