Axoria

tiistai 17. maaliskuuta 2015

OVO Cup - Valmentajan terveiset

Tyylikäs kauden avaus!

ELITE PRE JR:n kahdeksantoista tytön yhteistyöjoukkue kilpaili kahdella kokoonpanolla hienosti kauden avauskilpailussa viime lauantaina Tapiolan urheiluhallilla. Koko porukka oli kisaviikonloppuna terveinä ja esiintyi näyttävästi 9+9 kokoonpanoissa.
Kuva: OVO Cup / Sami Ilvonen
Ensimmäisenä oli vuorossa Elite Pre Jr, jonka suoritus pienistä virheistä huolimatta oli jo kohtalaisen hyvällä mallilla. Pientä epätarkkuutta tasapainoissa ja hyppyjen muodoissa oli, mutta muuten vahvaa tekemistä löytyi jo. Ohjelman loppua kohden vielä hieman lisää tarkkuutta liikkeiden loppuun saakka viemiseen. Ohjelma hioutuu seuraavien viikkojen aikana ja kaunis ilmaisu, joka jo nyt näkyi läpi ohjelman, korostuu entisestään kun suoritusvarmuus kasvaa. Joukkueen pisteet TV 5.0, AV 2.93, EXE 7.57 = 15.50 antoivat sijoituksen 7./15. Kovatasoisessa kilpailussa hyvä saavutus 12-14-vuotiaiden sarjan ensimmäisen kauden ekassa kilpailussa.
Kuva: Petri Vilhunen
Elite Pre Jr 02 kilpaili heti kohta perään ja suoriutui myös mallikkaasti ensimmäisestä kilpailustaan uudessa sarjassa. Samalla ohjelmalla esiinnyttiin ja myös tämän kokoonpanon ilmaisu oli kaunista ja ohjelman tunnelmaan sopiva. Suoritukseen mahtui pari isompaa virhettä, jotka rokottivat pisteitä, mutta varsinainen voimistelullisuus läpi ohjelman oli hyvällä mallilla. Joukkueen pisteet TV 4.27, AV 2.2, EXE 7.23 = 13.70 toivat sijoituksen 13./15.
Prennujen kisapäivä sujui muutenkin hyvin muita seurajoukkueita kannustaen ja upeita ja mielenkiintoisia ohjelmia katsellen. Lämpimät onnittelut mukana olleille yhteistyöjoukkue Elitelle hopeamitalista 14-16-vuotiaiden sarjassa ja Elite Alexalle jaetusta pronssimitalista 10-12-vuotiaiden sarjassa. Eliten lumoava kokonaisuus ja Elite Alexan iloinen ja leikkisä ohjelma kruunasivat onnistuneen kisapäivän.

Kilpailuun osallistuneet 12-14-sarjan joukkueet olivat kokonaisuudessaan kaikki tasokkaita ottaen huomioon kauden ajankohdan. Tämä lupaa mielenkiintoista ja jännittävää kilpailukevättä!
Tsemppiä kaikille joukkueille ja tehdään yhdessä upea kilpailukausi :) Onnittelut OVO Cupin mitalisteille! Kiitos myös kaikille Prennujen tukijoukoille kannustuksesta, tsemppaamisesta ja avustanne kisakokonaisuuden viimeistelyssä eli kampaukset, meikit, pukukoristukset jne. Puuhaa riittää, mutta tulos oli upea ;) Seuraavana  viikonloppuna homma jatkuu Mäntsälässä MKC:n tunnelmissa.