Axoria

Axoria

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aluemestaruuskisat 12.4.2015

Vantaan Voimisteluseuran järjestämät Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut kisattiin viikonloppuna Vantaan Energia-Areenalla. 12-14-vuotiaiden SM-sarjan vuoro oli sunnuntaina, ja prennut saapuivat hallille taas aamuvarhain, kun hallilla oli vielä hiljaista.

Harjoitukset alkoivat klo 8.30 ja molemmat kokoonpanot kävivät tekemässä harkkasuorituksen matolla.
 
Hyvin sujuu!
Kokoonpanot harjoittelivat peräjälkeen, ja musiikin kanssa tuli pieni kömmähdys, kun 02:lle lähti ensin soimaan Eliten musiikki. Onneksi mattoaikaa oli tarpeeksi, että harjoituksen jälkeen ehdittiin vielä tehdä muutama korjauskin.
Oman vuoron jälkeen prennut seurasivat ja kannustivat myös Elite Alexan tyttöjä.
Sitten oli taas aika huoltojoukkojen aloittaa työnsä...
Meikit.
Hiukset.
Olivian glitter-cocktail :)
Meikkien viimeistely.
Networking :)
Kisat alkoivat klo 13 ja Elite Pre Jr -kokoonpano oli vuorossa heti 12-14-sarjan ensimmäisenä. Suoritus palkittiin hyvillä pisteillä 15,95 (TV 5,05 / AV 2,90 / EXE 8,00).
Elite Pre Jr 02 -kokoonpanokaan ei joutunut odottamaan omaa vuoroaan kovin kauaa. Suoritusvuoro oli oman sarjan neljäntenä. Tuomarit eivät kuitenkaan olleet kovin suopeita, pisteitä tuli vain 12,70 (TV 3,55 / AV 2,20 / EXE 6,95).
Tytöt jäivät hallille vielä kannustamaan Erän muita joukkueita, joita olikin mukana kisassa runsaslukuisesti. 10-12-sarjassa mukana olivat Elite Alexa, Axoria, Axoria 05 ja Amila. 14-16-vuotiaiden sarjassa Elite teki upean suorituksen, joka palkittiin pisteillä 17,07 - ja kultamitalilla. 10-12-sarjassa neljä joukuetta saavutti ykköskategorian, ja pitkän päivän päätteeksi kisassa palkittiin PNV:n Gloria Astra, SC Vantaan Elite Kids ja Erän Elite Alexa. Hienoa, onnea tytöt!
Kaikki kisan tulokset ovat nähtävillä VVS:n sivuilla. Onnea kaikille mitalisteille ja muille kisajoukkueille!

2 kommenttia:

  1. Noista voimistelia esittelyistä puuttuu Jenny ;)

    VastaaPoista
  2. Se on ihan totta. Sekin saadaan blogiin varmasti lähiaikoina.

    VastaaPoista