Axoria

Axoria

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Huippuhetkiä - ja HOPEAN KIMALLUSTA - Hyvinkäällä!

Valmistautuminen Hyvinkää Cupiin sujui Prennuilta loistavasti, sillä onnistuneet kisasuoritukset palkittiin sekä hopeamitaleilla että kauden parhailla pisteillä. Tässä tunnelmia supersunnuntailta.

Tällä kertaa kisavuoro oli ensimmäisenä 02-kokoonpanolla. Tytöt keskittyivät suoritukseensa 12-14-sarjan ensimmäisten joukossa.
Kisamatolle siirryttäessä kannustus oli hurjaa, kun Elite-huudot kaikuivat katsomossa. Tytöt olivat valmiita näyttämään parhaansa.
Upea suoritus palkittiinkin kauden parhailla pisteillä 14,95 (TV 4,85 / AV 2,60 / EXE 7,50). Katsomo sai seurata ohjelmaa "stereona", sillä verhon takana keskittyi jo toinen kokoonpano :) Oman suorituksen jälkeen 02:t siirtyivät kannustamaan toista prennukokoonpanoa.
 Tsemppiä tytöt!
Vaikka ohjelma jouduttiin tekemään kahdeksan tytön voimin, kokonaisuus näytti ehjältä, ja tuomarit palkitsivat suorituksen pisteillä 15,95 (TV 5,10 / AV 3,0 / EXE 7,85). Sarjassa kilpaili sunnuntaina seitsemän joukkuetta, ja viimeisten suoritusten pisteitä jouduttiin odottelemaan tauon ajan. Jännitys tiivistyi, sillä tässä vaiheessa Prennut olivat kakkossijalla..

Tauon aikana tytöt järjestivät kuvaussession.
Joskus tilanne menee hysteeriseksi...
Tauon jälkeen huhu kertoi, että nyt kannattaa valmistautua palkintojenjakoon. Tytöille tuli kiire..

Täällä ollaan valmiina!
Palkintojenjakoon kutsuttiin Prennujen lisäksi HJM-tiimin Freyat Future ja JNV:n Limetit. Prennut siis säilyttivät kakkostilansa, ja 02:t sijoittuivat kisan neljänneksi. Onnea kaikille mitalisteille!
Mitalijuhlissa oli mukana myös Anastasia 01, joka palkittiin 12-14-kilpasarjassa A-kategorian arvoisesta suorituksestaan. Mitaleille ylsi samassa sarjassa myös Fortius (kategoria A). Lisäksi Kinesis saavutti hopeaa 14-16-kilpasarjassa (pisteet 17,57). Onnea kaikille Erän ja SC Vantaan tytöille hienosta kisapäivästä! Kisan kaikki tulokset löytyvät täältä.

Onnea tytöt ja valmentajat! Mukavaa vappuviikkoa kaikille blogin lukijoille.

Ps. Muistattehan Erän Vappudiscon huomenna 28.4. klo 17.30 alkaen. Nähdään Tapanilan nuorisotalolla!