Axoria

Axoria

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

SM-kisatunnelmia

Prennut nostattivat kisafiilistä ja valmistautuivat SM-kisasuoritukseensa Lotan luona lauantaiaamuna. Ohjelmassa oli peruskuviot: hiukset, meikit ja tankkaus. Kaikki sujuu jo rutiinilla; tytöillä ja huoltojoukoilla on tehokas tuotantolinja, josta putkahtelee upeita tyttöjä. Meikkien viimeistelystä huolehtivat tytöt itse.
Kisaan valmistauduttiin herkullisen makaronilaatikon, terveellisen salaatin ja ruisleivän voimalla. Huoltojoukoissa on meikkitaiteilijoiden lisäksi myös mestarikokkeja - erityiskiitos kaikille ruokahuoltoon osallistuneille!
Ja aina on aikaa selfielle :) Alesya ohjeistaa: "Näyttäkää kaljuilta!"
Kun kaikki oli valmista, koko porukka siirtyi Barona Areenalle seuraamaan naisten finaalia. Todella upean ja korkeatasoisen finaalin jälkeen Prennut lähtivät valmistautumaan kisasuoritukseensa. Fanit virittäytyivät omaan koitokseensa Barona Areenan katsomon lehtereillä. Kisa-areena oli todella näyttävä, ja kisat olivat todella hieno kokemus niin urheilijoille kuin kannustusjoukoillekin.

Kisamatolle asteli kokoonpanoista ensimmäisenä 02:n porukka. Tytöt tekivät ehjän ja hienon suorituksen.
Suorituksen jälkeen tytöt jäivät kannustamaan seuraavana esiintynyttä joukkuetta, Sanix Siksakia, Kiss & Cry Corneriin - ja pääsivät nauttimaan isojen kisojen tunnelmasta!
Pisteitä suorituksesta tuli kuitenkin niukasti: 13,70 (TV 4,60 / AV 2,20 / EXE 6,90). Tuloksessa oli huomioitu vähennykset rajanylityksestä ja puvusta. Harmillista..

Ykköskokoonpano asteli lavalle itsevarmasti. Go Prennut!
Suoritus palkittiin kauden parhain pistein 16,00 (TV 5,35 / AV 2,75 / EXE 7,9). Tämä ei kuitenkaan aivan riittänyt: finaalipaikka jäi 0,2 pisteen päähän, sillä sunnuntain finaaliin pääsi vain kahdeksan parasta joukkuetta. Onnea kaikille loppukilpailujoukkueille, erityisesti kisan voittaneelle Team Mineteille! Minetit räjäyttikin potin Espoossa ottamalla kaikkien sarjojen voiton.

14-16-vuotiaiden kovatasoisessa sarjassa Elite kilpaili upeasti ja sijoittui pronssille. Onnea Elite, loistava suoritus! Kisatulokset ovat katseltavissa kisojen tulossivuilla. Kisatunnelmiin pääsee vielä ensi lauantaina 16.5. Yle:n TV2:lla. Joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, TeamGymin, trampoliinivoimistelun ja akrobatiavoimistelun kaksituntinen finaalilähetys alkaa klo 14.00. Muista katsoa!