Axoria

Axoria

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Tunnelmia Aurinkoiselta Asemalta

Tapanilan Erän Voimistelujaoston perinteinen kevättapahtuma, Aurinkoinen Asema, kisattiin eilen Mosahallilla. Sää oli kaikkea muuta kuin keväinen, mutta tunnelma kisamatolla oli iloinen ja aurinkoinen, kun suloiset asemajoukkueet esittelivät taitojaan.
Kuva: Tapanilan Erä Voimistelujaosto
Joukkueet saivat kisassa hyvää esiintymiskokemusta, ja kaikki palkittiin suorituksistaan asemamitalein. Lisää tapahtumakuvia löytyy Voimistelujaoston facebook-sivuilta.
Kuva: Tapanilan Erä Voimistelujaosto
Suoritusten päätteeksi esiintyi Prennujen 02-kokoonpano. Hanami-ohjelma ihastutti niin yleisöä kuin pieniä voimistelijatyttöjäkin.
Paikalla olivat tietenkin myös huoltojoukot omalla, ei-niin-aurinkoisella päivystyspisteellään :) Kiitos kaikille arpajaisiin osallistuneille ja Prennu-joukkuetta tukeneille - ja onnea upeita voittoja voittaneille!
Ensi viikonloppuna kisataan sitten Suomenmestaruuksista Espoossa. Kisojen aikataulu on nähtävillä kisasivuilla. Joukkuevoimistelun lisäksi kisoissa nähdään niin rytmistä voimistelua, telinevoimistelua, akrobatiavoimistelua, trampoliinivoimistelua kuin kilpa-aerobicia ja TeamGymiä. Kisoja voi seurata myös Ylen TV2:lta.

2 kommenttia:

  1. Tuleeko ensi kaudella elite pre junioreista yksi joukkue jossa on 03 synytyneitä jos teille tulee enemmän 03 syntyneitä henkilöitä?

    VastaaPoista
  2. Hei, tässä vähän tietoa Elite-linjasta ja -joukkueista:

    Elite on yksi tiimi josta muodostetaan kilpailevat kokoonpanot kilpailukohtaisesti. Kaudella 2015-2016 Elite-seurayhteistyöhön valitaan 2004 ja aiemmin syntyneitä voimistelijoita. Joukkueet muodostetaan hakijoiden perusteella.

    Tarkempaa tietoa hausta päivitetään seurojen nettisivuille kevään aikana. Tapanilan Erä järjestää valintatilaisuudet toukokuussa.

    Elite-info kaikille Eliten toiminnasta kiinnostuneille järjestetään 12.5.2015 klo 18.30-19.30 Simonkylän koululla (Koivukyläntie 52).

    VastaaPoista