Axoria

Axoria

perjantai 15. toukokuuta 2015

Toukokuussa tapahtuu - Kevätnäytös sunnuntaina 24.5.

Toukokuun upea kirsikkaloisto alkaa jo haalistua, mutta Prennujen upeaa Hanami-ohjelmaa pääsee vielä ihastelemaan ensi viikon sunnuntaina 24.5. Tapanilan Erän voimistelujaoston perinteinen kevätnäytös järjestetään tällä kertaa Tikkurilan lukiossa. Näytöksiä on kaksi kappaletta: ensimmäinen klo 11.15 ja toinen klo 13.00. Katsomo on suuri, joten kaikki mahtuvat varmasti!
Kuva: Petri Vilhunen
Tervetuloa kevätnäytökseen! Upeiden esitysten lisäksi tapahtumassa on tarjolla makeita ja suolaisia herkkuja Prennujen Elite-buffetista sekä arjapaiset ja lakumyyntiä.

Lippuja näytöksiin on mahdollista ostaa jo etukäteen: ennakkolipunmyynti palvelee Eräsalin edessä maanantaina 18.5. klo 18-19 ja keskiviikkona 20.5. klo 18-19. Ennakkoon saat liput hieman edullisemmin ja ilman ruuhkaa: aikuiset 10€ ja lapset 5€ (3-12 v.). Näytöspäivänä ovelta ostettuna lippujen hinnat ovat 12€ ja 6€. Lippuja voi ostaa ennakkoon vain käteisellä.  
Kuva: Petri Vilhunen
Toukokuussa Erällä tapahtuu muutakin: kevään avoimet harjoitukset järjestetään viikolla 22. Niistä löydät lisätietoja Erän sivuilta. Sivuilla kerrotaan lisää myös Eliteen hakemisesta. Hakulomake löytyy voimistelujaoston etusivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti