Axoria

Axoria

maanantai 10. marraskuuta 2014

Aluemestaruuskilpailut Kisahallilla - Erän joukkueille jättipotti

Isänpäivänä 9.11. kisattiin Etelä-Suomen aluemestaruuksista Kisahallilla. Erän joukkueet räjäyttivät potin isänpäivän kunniaksi: tuliaisina oli kolme mitalia ja liuta upeita sijoituksia. Axoria palkittiin suorituksestaan kategorialla 1; lisäksi 10-12-vuotiaiden sarjassa kolmen parhaan joukossa palkittiin Elite Alexa juniorit ykköskategorian arvoisesta ohjelmastaan. Axoria junnut ylsivät taas upeasti neloskategoriaan ja Amila suoriutui urakastaan 7-kategorian arvoisesti. Mitalisateessa olivat lisäksi Anastasia 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa ja Aforia 16-20-vuotiaiden kilpasarjassa. Mikä mahtava isänpäivä, onnea vielä kaikille isille!

Kisat alkoivat oikeastaan jo lauantaina, kun Kisiksella käytiin tekemässä harkkasuoritukset. Näin säästyttiin aikaiselta aamulta isänpäivänä, ja tytöt pystyivät keskittymään suoritukseen kotona. Hallille saapumisen jälkeen alkoivat perinteiset valmistelut urheilijakatsomossa.
Hiusten ja meikkien laittaminen alkaa jo sujua rutiinilla :) Töiden lomassa ehtii kuitenkin kannustaa myös muita joukkueita. "Vieterien voimalla!" Hyvä Alexa junnut!!
Lämpän aikana jännitys ja lämpö nousi myös kisakatsomossa. Katsomo oli täpötäynnä ja kannustus oli valtavaa. Ennen Axorian suoritusvuoroa oman osuutensa ehtivät samassa sarjassa suorittaa sekä Elite Alexa junior että Axoria junior. Elite Alexa junnut palkittiin ykköskategorialla ja lisäksi he saivat bonusta taito-osista. Axoria junnujen Tehotytöt puolestaan vakuuttivat tuomarit varmalla suorituksellaan ja tuloksena oli neloskategoria. Jännitys säilyi lähes loppuun saakka, sillä Axorian suoritusvuoro oli kolmanneksi viimeisenä omassa sarjassaan.
Delfiinit tekivät jälleen aivan loistavan suorituksen, joka hurmasi niin yleisön kuin tuomaritkin.
Tuloksia jännitettiin suorituksen jälkeen sekä kisakatsomossa että urheilijakatsomon puolella.
Kun tulos - ykköskategoria - lopulta julkistettiin, jännitettävää tuli lisää. Kilpailussa yhdeksän joukkuetta oli saavuttanut kategorian yksi, joten palkintojensaajat tarkistettiin vielä pistelaskun perusteella. Tuloksia jouduttiin odottamaan pitkän aikaa, ja lopulta, tarkan pisteiden tarkistuksen jälkeen, tulos oli selvä: palkintopallille nousivat Olarin Voimistelijoiden Team Indiumit ja Indiumit 02 sekä Tapanilan Erän Elite Alexa jr. Onnea palkintokolmikolle!
Isänpäivää juhlittiin siis upeissa merkeissä. Maanantaina tytöt saivat ansaitun treenivapaan, ja keskiviikosta eteenpäin keskitytään seuraavaan koitokseen, sunnuntain Espoo Cupiin. Tervetuloa kannustamaan delfiinejä Tapiolan Hallille klo 12-18.

Onnea Erän voittoisille joukkueille! Te olette mitalinne ansainneet!
Hyvä Elite Alexa junnut, hyvä Anastasia, hyvä Aforia!!!
 
Kilpailun tulokset ovat nähtävissä Elisen sivuilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti