Axoria

Axoria

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Espoo Cup 16.11. - ykköskategoria

Jälleen yksi marraskuinen viikonloppu sujui voimistelun merkeissä. Sunnuntaina kisattiin Espoo Cupissa Tapiolan urheiluhallilla. Mukana oli lähes 70 joukkuetta eri puolilta Suomea ja seuroja oli edustettuna yhteensä 21. Erältä mukana oli Axorian lisäksi samassa sarjassa kilpailleet Elite Alexa jr ja Axoria jr sekä 12-14-vuotiaiden kilpasarjan Anastasia ja Anastasia 01.

Harkkakierros käytiin taas aikaisin aamulla, ja tytöt olivat jälleen reippaina paikalla, vaikka herätys oli ollut jo aamukuuden jälkeen. Itse kisat pääsivät käyntiin klo 12. 
Axoria pääsi harkkamatolle ensimmäisten joukossa, sillä oma suoritusvuoro oli jo oman ikäluokan toisena joukkueena.
Matolla treenattiin yhtä aikaa OVO:n Indiumit L -joukkueen kanssa, joka pääsi suoritusvuoroon ensimmäisenä.


Tytöt ovat taas viikon verran treenanneet ahkerasti, ja suoritusta odotettiin jännityksellä niin kisakatsomossa kuin kotonakin livestreamin välityksellä.
Leena ja Jansku antoivat vielä viimeisiä ohjeita, ja sitten oli jo aika keskittyä suoritukseen. Taas mennään...

A - XO - RIA!!!
Yleisö kannusti villisti ja eli täysillä tyttöjen mukana koko ohjelman ajan.
Delfiinit tekivät jälleen todella upean suorituksen. Ihanaa tytöt!
Delfiinit lähtivät matolta iloisina ja tyytyväisinä omaan suoritukseensa.
Vaikka oma suoritus oli ohi jo alkuvaiheessa, takaa oli tulossa useita erittäin taitavia joukkueita. Muutkin joukkueet olivat treenanneet ahkerasti viime viikon jälkeen, joten päivästä oli taas tulossa superjännittävä. Onneksi ensimmäinen jännitys laukesi jo melko pian, kun tuomarit palkitsivat Axorian jälleen ansaitulla ykköskategorialla! 

10-12-vuotiaiden sarjassa Elite Alexa jr suoritui omasta osuudestaan erinomaisesti ja saavutti ykköskategorian. Tytöt palkittiin lisäksi bonuksella taito-osista. Myös Axoria junnut jatkoivat tasaisen varmaa sarjaansa ja saavuttivat jälleen neloskategorian. Hyvä junnujoukkueet!!

Ja niin siinä sitten kävi, että lopulta kahdeksan joukkuetta saavutti himoitun ykköskateorian. Vasta aivan loppumetreillä päästiin selvyyteen siitä, mitkä joukkueet palkitaan. Päivän päätteeksi mitalit ripustettiin Olarin voimistelijoiden Team Indiumien, Indium 02:n, Pakilan voimistelijoiden Gloria Astran ja Tapiolan voimistelijoiden Team Loisteen tyttöjen kaulaan. Onnea mitalisteille!

Kannustusjoukot onnittelevat delfiinityttöjä. Kauden pääkisoihin, SM-kisoihin, on vielä kaksi viikkoa aikaa. Nyt pistetään kaikki peliin ja tsempataan tytöt mitaleille Valkeakoskella.
Kisan kaikki tulokset ovat nähtävillä Olarin voimistelijoiden nettisivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti