Axoria

Axoria

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kauden upea päätös: Välinemestaruudet ratkottiin Valkeakoskella

Pikkujouluviikonlopun lauantaina Axoria suuntasi kohti Valkeakoskea ja kauden päätavoitetta - välinemestaruuskilpailuja. Matka alkoi aamun pimeydessä, kun bussi starttasi Erän parkkipaikalta jo kuudelta. Aikaisesta ajankohdasta huolimatta väsymyksestä ei ollut tietoakaan, ja tunnelma oli jännittynyt. Valkeakoskelle saavuttuaan tytöt ryhtyivät heti keskittymään tulevaan suoritukseen.

Kisavalmistelut sujuvat jo rutiinilla - niin tytöiltä kuin huoltojoukoiltakin -  ja harkkakierroskin onnistui mukavasti.

Ennen varsinaista suoritusta tytöt kävivät vielä tankkaamassa makaronilaatikkoa läheisellä koululla.

Kisat alkoivat klo 12 juhlavasti Maamme-laululla, ja katsomo oli täynnä äänekkäitä faneja. Ensimmäisellä jaksolla oman suorituksensa pääsi tekemään Axoria jr, ja Tehotytöt palkittiin kauden pääkisassa upeasti kolmoskategorialla. Hieno suoritus, onnea junnut!!
Tytöt seuraavat Axoria jr:n suoritusta
Viimeistelyharjoitukset olivat sujuneet hyvin, ja tauon jälkeen tytöt olivat valmiita omaan suoritukseensa.
A - XO - RIA!!!
Tulosten julkistus sai fanijoukkojen valtaaman katsomon repeämään: kategoria 1! Ja kun melko pian Axorian jälkeen esiintynyt Elite Alexa juniorkin palkittiin ykköskategorialla, ilo oli ylimmillään. Kaikki kannustivat vielä Amilan tytötkin hienosti kateogoriaan 7, loistava suoritus! Mahtavaa, tytöt!!

Tapanilan Erä oli lauantain kisassa ainoa seura, josta palkittiin kaksi joukkuetta. Lopulta ykköskategorian saavutti  kahdeksan joukkuetta. Onnea kaikille mitalisteille.
Mitalijuhlissa innostuttiin poseeraamaan sekä virallisesti että vähän irrotellen :)

Tästä ei paljon pikkujoulut parane! Onnea upeasta kaudesta ja hienoista suorituksista kaikille Erän joukkueille. Axorialle Valkeakosken kisat olivat viimeiset 10-12-vuotiaiden sarjassa, joten mitali oli mieletön huipennus tähän kauteen. Nyt tytöt valmistautuvat jo 12-14-vuotiaiden sarjaan siirtymiseen. Delfiinit esittävät ohjelmansa vielä Erän joulunäytöksessä sunnuntaina 14.12.

Kisojen tulokset ovat nähtävillä Haka Gymin nettisivuilla. Kisat jatkuvat tänään; tsemppiä kaikille sunnuntaina kisaaville joukkueille.

4 kommenttia:

  1. Kyllä Turun pyrkivällekkin meni lauantaina kaksi mitalia ;)

    VastaaPoista
  2. Se on ihan totta, pahoittelut virheestä: Onnea myös Turun Pyrkivän Sanix Kids Splitille sekä Forssan Naisvoimistelijoiden ja Turun Pyrkivän Sanix Kids Säihkeelle!

    VastaaPoista
  3. Ootte niin parhaita ja notkeita

    VastaaPoista