Axoria

Axoria

tiistai 4. marraskuuta 2014

Kerava Cup 2.11. - Valmentajan terveiset

Kisakausi on käynnistynyt toden teolla! Sekä tytöt, valmentajat että hallien yleisö odottavat innoissaan ja enemmän tai vähemmän jännittyneinä kilpailun käynnistymistä aina avajaisten jälkeen. Keravalla Killan koululla oli säpinää jo aamuvarhaisesta kun 10-12-vuotiaiden ja kilpasarjan 12-14-vuotiaiden joukkueet täyttivät paikat iloisella hälinällä. Edellisenä päivänä olivat asemajoukkueet esittäneet kivoja ohjelmia. Halloween-tunnelmissa mentiin ja ulkona oli kyllä ihan kummitusilma koko viikonlopun, mutta sisällä hallilla oli valoisaa ja järjestäjat tekivät hyvää työtä kivan tunnelman saamiseksi, kiitos Keravan naisvoimistelijoille hyvin järjestetystä tapahtumasta!


Hallille saavuttuaan joukkue aloitti verkan ja pikaiset venyttelyt. Joukkueilla oli vain lyhyt minuutin harkka-aika matolla, jossa ehti katsoa muutaman kuvion ja välinekokeilut. Koska avajaiset olivat jo klo 11.00, kisakaan ei venynyt iltamyöhään. Axoria aloitti kisaan valmistautumisen jo tunti avajaisten jälkeen ja hyvällä rutiinilla suoriuduttiin harjoittelemaan ohjelman osia. Tytöt tekivät tarkkaa työtä treenissä.

Kisasuoritus meni voimistelullisesti hienosti, mutta narun kanssa sattui muutamia harmillisia virheitä ja näin suoritukseen jäi parantamisen varaa. Kisatuliaisina oli kategoria 2. Tarkkuutta ja huolellisuutta hieman välineen käyttöön ja pari tarkennusta ohjelmaan; tiukkaa ja täsmällistä voimistelua. Näillä lähdemme parantamaan tulosta ensi sunnuntain aluekilpailuihin Kisahallille. Ohjelman esittäminen näytti hienolta ja tyttöjen ilmaisu oli upeaa!

Keskiviikkona kisakauteen tulee hauska ja erilainen "harjoitus", kun joukkue pääsee esiintymään Tapanilan Erän salibandyjoukkueen pelin erätauolla Energia-Areenalla. Kaikki 13 tyttöä mahtuvat hyvin areenalle, kun kentällä ei ole kilpailun rajoja. Esiintymään tulee myös Aforia-joukkue ja molemmat pääsevät tsemppaamaan esiintymistä erilaiselle yleisölle! 
Kerava Cupin tulos kategoria 2. Axorian sijoitus 4.-5./21. Onnittelut vielä sarjan mitalisteille: Ovo Indiumit 02, Jyväskylä Limetit ja Järvenpää Felindat R.

terveisin Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti