Axoria

Axoria

torstai 20. marraskuuta 2014

Taustajoukot työssään

Nyt seuraa paljastuksia.. Tai ei nyt sentään, mutta luvassa on pieni vilkaisu siihen, millaisia ihmisiä Axorian tyttöjen taustajoukoissa häärii. Axorian äidit ja isät ovat tiivis ryhmä, joka tekee paljon talkootöitä tyttöjen harrastuksen hyväksi. Porukka on sitoutunutta ja ahkeraa - ja siitä kiitos kaikille vanhemmille. Unohtamatta isovanhempia ja sisaruksia, jotka myös ovat mukana tukemassa tyttöjä matkalla kohti huippua!

Taustajoukoissa häärii joukko ahkeria äitejä, jotka viettävät vapaa-aikaansa mm. karkkilaarien äärellä.
Kisoissa meikkauksen hoitaa usein Minna, joka yleensä nähdään aivan erilaisessa virkapuvussa kuin tässä kuvassa.
Tämän kauden aikana vanhemmat ovat käyneet ahkerasti Pitäjänmäellä talkoohommissa. Kuumat kesäillat vaihtuivat pimeisiin syysiltoihin, kun tukijoukot pakkasivat joulumarmeladeja - jotka ovat nyt ilmestyneet myös kauppojen jouluherkkuhyllyille. Muutaman kerran pakkauspuuhiin pääsivät myös tytöt, kun työvuoro sattui sellaiselle illalle ettei treenejä ollut.
Tyttöjenkin oli kiva kokeilla, miltä työnteko tuntuu. Joissakin hommissa tytöt olivat jopa huomattavasti äitejä näppärämpiä - minkä he myös ystävällisesti meille ilmoittivat. "Hei mee sä tekemään jotain muuta kun sä oot noin hidas!" Ihanan suoraa palautetta :) Olisikohan joukossa tulevia tuomareita..

Mutta ilman joukkueenjohtajaa tästä kaikesta ei tulisi yhtään mitään. Meidän rönsyilevää joukkoamme pitää kurissa ja nuhteessa Nina. Ties mihin me jouduttaisiinkaan ilman Ninan taitavaa otetta ja lukuisia excel-taulukoita. Luultavasti aivan hukkaan..

Kuten kuvasta näkyy, jojon hommat ovat vaativia, ja apuvälineiden ja avustajien käyttö on suotavaa.

Yhteistyöllä päästään mahtaviin tuloksiin. Tällä viikolla huoltojoukot lepäävät ja keräävät voimia. Tytöt sen sijaan treenaavat kovaa, jotta kauden kuntohuippu saavutetaan viikon päästä lauantaina, kun Valkeakoskella kisataan Suomenmestaruuksista. Silloin saamme taas ihailla delfiininen taitoa, säihkettä ja valovoimaista ohjelmaa.
Kuva: Sami Ilvonen, Espoo Cup 16.11.2014
On mahtavaa olla mukana tällaisessa ryhmässä, jossa yhteishenki näkyy ja tuntuu. Hyvä Axoria, hyvä Axorian äidit ja isät! Seuraavan kerran meitä tarvitaan Erän joulunäytöksessä. Ellei jo aiemmin :)
Kuva: Sami Ilvonen, Espoo Cup 16.11.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti