Axoria

Axoria

maanantai 3. marraskuuta 2014

Halloween-viikonloppu Keravalla: kategoria 2

Keravalla kisattiin Halloween-viikonloppuna Kerava Cupin välinekilpailut. Erän joukkueista mukana olivat Aforia ja Aforia 98, Anastasia ja Anastasia 01 sekä Axoria ja Axoria junior.

Axoria kisasi kakkosblokissa, joten omaa vuoroa odoteltiin kisakatsomossa jännittyneinä - näin varmasti myös tyttöjen keskuudessa kisalämpän aikana. Tytöt olivat hioneet ohjelmaa ahkerasti viikon ajan ja valmistautuivat suoritukseen huolella.
Lämpän ja venyttelyjen välillä syötiin kisaeväitä ja keskityttiin suoritukseen. Hyvään tiimihenkeen kuuluu tietenkin myös hauskat leikit. Kuvassa Emilia näyttää mallia siitä, miten tämä jengi pidetään kurissa. Selvää opettaja-ainesta :)
Lopuksi viimeisteltiin kisameikki, ja niin tytöt olivat valmiita suoritukseen. Upeat meikit ovat Hannen käsialaa!
Kuvat: Hanne Alvesalo
Kisasuoritus oli jälleen upea ja elämyksellinen ja tuomarit palkitsivat delfiinit kakkoskategorialla. Jännitettävää riitti kuitenkin vielä kisojen loppuun saakka, sillä ykköskategoriaan sijoittui vain kaksi joukkuetta; Jyväskylän naisvoimistelijoiden Limetit ja Olarin voimistelijoiden Indiumit 02. Kakkoskategoriaan sijoittuneista palkittiin lopulta Järvenpään voimistelijoiden Felindat R. Tytöt olivat luonnollisesti hieman pettyneitä. Mutta kannustusjoukot ovat yhtä mieltä siitä, että ohjelma on todella kaunis ja tytöt ovat kertakaikkiaan supertaitavia. Kisoja on edessä vielä kolme, joten vielä on aikaa viimeistellä kuvioita ennen kauden päätavoitetta, SM-kisoja.
Kuva: Petri Vilhunen, kuvattu Turussa 25.10.
Kuva: Petri Vilhunen, kuvattu Turussa 25.10.
Tsemppihenkeä ja treeni-iloa delfiinitytöille! Te olette ihania <3 Onnea myös Axoria junnuille mahtavasta neloskategorian arvoisesta suorituksesta.

Kilpailutulokset on julkaistu Keravan naisvoimistelijoiden sivuilla.

2 kommenttia: